Hoy entrevistamos a Sergi jugador del Benifairo.
¿Donde empezaste a jugar al futbol?
Vaig començar a jugar en el Benirredra amb 5 anys, ja que als clubs de la Valldigna en aquells temps no hi havien equips de querubins. Posteriorment, vaig jugar en el Benifairó fins els 10 anys quan vaig decidir anar a jugar al Tavernes on he passat la majoria del meus anys. L’últim any jugant en la  categoria de juvenil nacional. Finalment en etapa amater he jugat tant en el Benifairó com en el Carcaixent en preferent.
¿ Cuantas temporadas en el Benifairo?
En el Benifairó he jugat un total de 10 anys en categories benjamin aleví juvenil i amater.
¿ Suele jugar siempre en la posición que te estamos viendo esta temporada?
Sí, la meua posició natural és la de mig punta, encara que en qualsevol moment puc jugar en altres posicions com davanter, mig centre o extrem.
¿ De goles como vas ?
Porte 9 gols a dia de hui i espere que esta xifra augmente al llarg de la temporada.
¿ un gran colchón ves la liga ganada?
Per descomptat que no. Venim d’uns anys molt durs en quant a nivell deportiu els resultats costaven molt d’ixir. Esta temporada està anant tot bé, però tota la plantilla estem conscienciats de què el futbol és imprevisible i que cada partit hem de donar el màxim per poder traure els 3 punts.
¿ Que jugada o gol recuerdas con más cariño?
Recorde alguns gols importants, però em quede en el gol de la setmana passada contra el racing xàtiva per el minut que va ser i per la importància de la victoria per a l’equip.
¿ qué les dirías a los aficionados y peña?
Que animen com fins ara, que són gent fantàstica i que vore a tot un poble recolzant-nos ens dona molta força en cada partit. També dir-los que han de ser conscients que el que està passant a nivell de resultats és extraordinari i que si hi han moments pijors els necessitarem més que mai.
¿ Quieres añadir alguna cosa más?
Que moltes gràcies per seguir la 2n regional, i també donar l’enhorabona a tots els jugadors per defendre l’escut del seu poble i no preferir altres projectes així al nostre cos tècnic que és un luxe tindre’l al nostre club. Un abraç Jose Luis.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here